top of page

Help ons verwonderen:

Stichting Karakteristiek zet zich in om cultuur en theater te maken, ontwikkelen, produceren en verspreiden voor zoveel mogelijk mensen.  Met karakteristieke projecten de maatschappij verbinden, kunst en cultuur in onderwijs laten wortelen en opbloeien. Mensen van alle leeftijden met verhalen en theater verbazen, laten verwonderen en verrijken. Staat u achter onze boodschap en ideeën? Wilt u daar onderdeel van uit maken?

Help ons onze verhalen en boodschap uit te dragen.

Nieuwe projecten zijn alleen mogelijk met voldoende steun, zowel financieel als in natura. Er zijn diverse mogelijkheden om onze stichting te steunen en deelgenoot te worden van onze projecten. Dit kan via sponsoring, steun in natura, eenmalige giften (met mogelijk fiscaal voordeel)en het opkopen van evenement of voorstelling (voor medewerkers en/of relaties). Steunt u ons, dan maken wij dat natuurlijk graag bekend aan iedereen die het wil zien en horen. Wij bieden hiervoor een keur aan aantrekkelijke mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie. Niet alleen in uitingen, maar denk ook eens aan culturele, culinaire of VIP-arrangementen. 

Ook individuele giften zijn vanzelfsprekend welkom en worden door ons dankbaar aanvaard. Als blijk van onze dank ontvangen al onze donateurs een kleinigheidje.

Neem bij interesse of voor meer informatie contact met ons.

CONTACT

bottom of page