top of page
Kinderkoor2.png
Logo M4KIDS 2.png

M4KIDS

BACH IS COOL!

Elk jaar worden duizenden mensen over de hele wereld betoverd door de Matthäus Passion. Nu is er een speciale KIDS-versie van dit prachtige verhaal met muziek van de "Harry Styles" van de klassieke muziek: Johann Sebastian Bach.

De eerste editie van M4KIDS werd uitgevoerd met een live orkest, koor en solisten op dinsdag 19 maart 2024. Een speciale plek in deze uitvoering had het kinderkoor, bestaande uit 24 basisschool leerlingen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar. Het prachtige en indrukwekkende verhaal werd met teksten verteld door niemand minder dan Dieuwertje Blok.

Samen zingen is leuk!
In 9 repetities leerden de kids van het M4KIDS kinderkoor zingen in de Duitse taal, technieken om de hoge noten uit de zangpartijen te kunnen zingen en om in groepsverband te zingen. Op dinsdag 19 maart kwam alles samen en was het kidskoor het middelpunt tussen 26 koorleden, 17 professionele muzikanten en 4 solisten. Samen met licht, geluid én natuurlijk Dieuwertje Blok als verteller werd de uitvoering van de eerste editie van M4KIDS een indrukwekkend geheel. Met circa 230 bezoekers was Het Octaaf volledig uitverkocht.

De volgende editie van M4KIDS is in 2026!
 
Kijk hier naar de 
promo / samenvatting van M4KIDS
Hoorn - 2024
met Dieuwertje Blok

M4KIDS werd mede mogelijk gemaakt door:

logo hoorn.png
VSBfonds logo kleur.jpg
logo-penta-300x296.png
Logo_Triade_xs_21.png
Logo Muziekschool Boedijn.jpg
Logo PSL.png
bottom of page