top of page
Theaterstoelen banner.png
MUSICAL GILDE 2.png

Musical Gilde West-Friesland

KOM VERDER KIJKEN!

Logo Wognum 2.png
Logo transparant.png
Logo MVZ.png
Musical Gilde West-Friesland is een samenwerkingsverband tussen drie gerenommeerde Westfriese musicalverenigingen mét behoud van eigen werkwijze, identiteit en uitstraling.

Met het Gilde willen Musicalvereniging Zwaag, Musicalvereniging Wognum én Musicalvereniging Z&V Opmeer samen sterk staan op het gebied van promotie, uitwisseling van materialen/menskracht/kennis en het ontwikkelen van jong talent. Op deze manier versterkt het Gilde het culturele aanbod in de regio West-Friesland. 

De verenigingen van het Musical Gilde nodigen u graag uit voor een musicalrondje in West-Friesland. Laat u verrassen, verbazen en verwonderen door de originele musicalbelevenissen die deze enthousiaste groepen jaarlijks op de planken weten te zetten. 
Poster Annie.png
Poster Urinetown Wognum.png
Snelle poster Evita.png

SEPTEMBER ACTIE:

Reserveer nu voor de uitvoeringen van onze 3 verenigingen mét korting.* 

U betaalt € 54,00 p.p. voor 3 voorstellingen (i.p.v. € 60,00)

3 musicals in 1 klap!

*Hieronder geeft u uw voorkeursdata op. De definitieve reservering is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Bedankt voor uw aanvraag.U ontvangt zo spoedig mogelijk bericht of het reserveren van uw voorkeursdata is gelukt en  uw betalingsinstructies.​De contactpersonen van de drie verenigingen nemen apart contact met u op voor het verzenden van uw ticket(s).

Helaas is de kortingsactie afgelopen. Reguliere kaarten (mits beschikbaar) zijn te verkrijgen via: www.musicalwognum.nl www.musicalzwaag.nl www.musicalopmeer.nl

bottom of page