top of page

Voorwaarden kaartverkoop

Tickets voor onze producties reserveert u via onze website. Selecteer het gewenste aantal én het gewenste type tickets en voer uw gegevens in. Hierna wordt u doorverwezen naar het betalingssysteem. Uw betaling wordt veilig verwerkt door Mollie Payments. Na het afronden van uw betaling ontvangt u een reserveringsbevestiging en uw entreebewijzen. Het is NIET mogelijk tickets te reserveren middels een ander betaalsysteem dan IDeal. Uw reservering valt tevens onder de voorwaarden van Wix en Mollie Payments.

OMRUILEN

Reeds gereserveerde kaarten zijn NIET om te ruilen voor een ander evenement.

ANNULEREN

Reeds gereserveerde kaarten zijn uitsluitend op schriftelijk verzoek te annuleren. U kunt dit verzoek per email indienen via: info@karakteristiek.org onder nadrukkelijke vermelding van "annulering kaart(en)". Vermeld in uw email duidelijk uw naam, het aantal kaarten en de naam en datum van het concert.

 

Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  • Over verzoeken tot annulering die binnen 3 dagen voor aanvang van het evenement door ons zijn ontvangen worden 100% annuleringskosten berekend.

TOEGANG

Toegang tot het concert is uitsluitend mogelijk op vertoon van een geldig toegangsbewijs. Bij binnenkomst kan extra controle plaatsvinden door middel van controle van uw naamsgegevens.

VRAGEN

Mocht u vragen hebben over één van deze procedures, dan kunt u deze wenden aan ons via info@karakteristiek.org

Stichting Karakteristiek

1 februari 2024

Logo stichting Karakteristiek groot plat.png
bottom of page