top of page
FB omslag Kerstschatten.png

December 2020

Kerstschatten van Hoorn beleeft in december 2020 de première. Producent Peter Groenendijk ontwikkelt een winters project bestaande uit twee onderdelen: de Theatrale Decemberkalender en Kerst in de nacht. 
 

Tijdens de gezellige kerstmarkt op zondag 13 december realiseren wij  kalendervakjes in een langgerekt lint door de binnenstad van Hoorn. In deze vakjes zijn, om het half uur, diverse sfeervolle acts te zien op het gebied van zang, dans, theater, muziek, rap en poëzie. Beleef en ervaar  hartverwarmende momenten, gebracht door amateur talent uit de regio West-Friesland.

Al deze acts komen daarna nog één keer samen in een sfeervol kerstprogramma op 18 december. Deze voorstelling wordt aangeboden als live stream, voor het ultiem genieten van cultuur in eigen huiskamer.

Vanwege alle maatregelen en beperkingen rondom het virus COVID-19 streven we naar het realiseren van een alternatief uitvoeringsscenario. Juist omdat we in deze tijd geloven in het maken en brengen van cultuur, werken we aan diverse scenario's om dit doel te behalen. Cultuur en Kerst verbinden, juist nu.

Kom jij je ook verwonderen?
Schatten van Hoorn 2 blauw transparant.p

Team

Artistiek leider en performancecoach - Sophie van Hecke

Productie team

Producent - Peter Groenendijk

Productieleider - René Kramer

Cast

binnenkort bekend

Schatten van Hoorn, Kerstschatten, De Theatrale Decemberkalender en Kerst in de Nacht zijn een idee van Peter Groenendijk voor Stichting Karakteristiek. Idee, concept en namen van dit project en bijbehorende onderdelen mogen niet zonder schriftelijke toestemming worden gebruikt voor eigen productie en initiatief.

Partners

Logo 2019 DEF.png
Logo-Cultuur-Hoorn.jpg
wwh-logo-vems.jpg
LOGO_WINTERSHOORN.png
logo edith hartog.png
bottom of page