top of page
Kinderkoor2.png
Logo M4KIDS 2.png

M4KIDS

BACH IS COOL!

Elk jaar worden duizenden mensen over de hele wereld betoverd door de Matthäus Passion. Nu is er een speciale KIDS-versie van dit prachtige verhaal met muziek van de "Harry Styles" van de klassieke muziek: Johann Sebastian Bach.

De M4KIDS wordt uitgevoerd met een live orkest en professionele solisten op dinsdag 19 maart 2024. Een speciale plek in deze uitvoering heeft het kinderkoor, waarin plek is voor circa 30 basisschool leerlingen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar. Het prachtige en indrukwekkende verhaal wordt met teksten verteld door niemand minder dan Dieuwertje Blok.

Repetities van start
Op 9 januari kwamen circa 25 kinderen uit Hoorn en omstreken bij elkaar voor de eerste repetitie van M4KIDS. Onder leiding van repetitor Martijn Klein Woolthuis werd begonnen met het leren om meerstemmig en in canon te zingen en samen ondervinden hoe hoog de zangpartijen in de Matthäus Passion wel niet zijn. Ook maakten we kennis met de locatie waar we de M4KIDS op 19 maart gaan uitvoeren. De akoestiek is in elk geval geweldig!


Uitvoeringsdatum:
dinsdag 19 maart - aa
nvang: 18:30 uur 
Locatie repetities en uitvoering:
Het Octaaf, J.D. Pollstraat 1, Hoorn.
M4KIDS volledig uitverkocht!

 
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
Kijk hier naar een 
uitvoering van de Kinder Matthäus
Den Helder - 2022
met Dieuwertje Blok

M4KIDS wordt mede mogelijk gemaakt door:

logo hoorn.png
VSBfonds logo kleur.jpg
logo-penta-300x296.png
Logo_Triade_xs_21.png
Logo Muziekschool Boedijn.jpg
Logo PSL.png
bottom of page